Het ontstaan van een missie (part one)

In de allereerste blog die ik ooit schrijf ik mijn leven, leek het me gepast om te starten bij het allereerste begin. Want er is heel wat voorafgegaan aan het starten van ** MISSIE MOESTUIN **. Lees hier de hele blog

Het ontstaan van een missie (part two) “Wie A Zegt ….”

Toen we dus het idee hadden om een moestuin te beginnen, werd ik er steeds enthousiaster over. En kenmerkend voor mij is, dat ik er dan ook de hele dag over kan doorgaan…
Lees hier de hele blog

Leren en Ontwikkelen

Ik sluit de Zoom meeting af en kijk naar buiten… alles wat er de afgelopen 6 uren (en 12 weken) aan bod is gekomen in de online training, komt als een sneltrein weer voorbij… ik had gedacht blij te zijn als het klaar was, maar eigenlijk voel ik het tegenovergestelde; ik vind het jammer. Lees hier de hele blog

Het perfecte plaatje

Bij de zin “Het perfecte plaatje” denk ik direct aan het programma op televisie, waarin Bekende Nederlanders hun fotografie-skills kunnen laten zien in geweldige opdrachten. Sommigen hebben er totaal nog geen feeling bij en bij anderen zie je direct dat ze op een eigen wijze de opdrachten vervullen. Soms helemaal buiten de kaders … en dat vind ik dus juist heel inspirerend!

Nu ligt er bij mij…. Lees hier de hele blog

Storm in de klas

IK.WAS.ER.KLAAR.VOOR!
Ook de docent waaraan ik mijn lesplan had voorgelegd vond het een mooi programma voor die dag.
De weersvoorspelling was niet geweldig, dus deze les zou zowel binnen als buiten gegeven moeten kunnen worden en dat kon!

De les had het thema “Composteren”. Een moeilijk woord voor kinderen uit groep 3, maar de bijbehorende filmpjes en opdrachten waren zo passend, dat dit echt een knaller zou worden.
Ja, zou worden dus …..kwam ik even bedrogen uit …. Lees hier de hele blog

[instagram-feed]