Kick-Start je eigen schooltuin

Is een schooltuin jouw wens voor de toekomst, maar wil je eerst ontdekken of het aanslaat bij de leerkrachten en leerlingen? Wil je eerst proberen of dit gaat aansluiten op jullie school en ook echt een meerwaarde gaat opleveren?

Probeer dan eerst dit proef-pakket!

Snoepen uit de schooltuin

Dit wordt jullie knaller! Een schooltuin waarin de kinderen hun ziel en zaligheid kwijt kunnen, waar (groot)ouders vol verwondering komen kijken en de lekkerste groenten en fruit geoogst worden! De totale begeleiding besteed je uit en de leerkrachten worden gecoacht waar nodig!

“Snoepen uit de Schooltuin” is een compleet (en maatwerk!) pakket voor een heel (of half) seizoen, wat daarna nog jarenlang herhaald kan worden. Jaar op jaar genieten!

Eerst Hulp Bij …

Mocht je na een schitterend seizoen in jullie eigen schooltuin daarna lekker zelf aan de slag willen, sta ik uiteraard nog klaar voor extra nazorg! Voor vragen, problemen of bijzonderheden ben ik uiteraard bereikbaar, ik vind het namelijk heel leuk (en leerzaam) om te blijven volgen hoe het gaat!

DOE-HET-ZELF

Natuurlijk kunnen leerkrachten ook heel goed zelf de (schooltuin)lessen geven! Met een handig DOE-HET-ZELF pakket (digitale lessen, werkbladen + (optioneel) zadenpakket) kan er heel goed lekker met de kinderen gewerkt worden aan het thema ‘schooltuin’! Aan het enthousiasme van de kinderen zal het niet liggen!

INHUREN VAN EEN GASTDOCENT | MOESTUINCOACH

Spreekt het inhuren van een gastdocent | moestuincoach je aan? Zo haal je de ‘groene’ kennis in huis en kun je – zonder zorgen – leuke buitenlessen aanbieden aan jouw kinderen!

[instagram-feed]